Expert in verkoop en marketing voor autodealers

Kant-en-klare tools
voor dealers van particuliere,
professionele en landbouwvoertuigen

Op maat van uw klanten

Ixsellia is actief in alle professionele sectoren die verband houden met de automobielindustrie (nieuwe en tweedehandswagens, professionele voertuigen, vrachtwagens en landbouwvoertuigen), in Frankrijk en Europa. Ixsellia ontwerpt en implementeert praktische trainingsprogramma ‘s en verkoopactiviteiten bij dealers om uw verkoopprestaties te verbeteren en de teams te stimuleren.

Onze tools zijn op maat gemaakt. Het maakt niet uit of uw klanten bedrijven, vaklui, landbouwers of particulieren zijn, wij passen ons aan uw verkoopnetwerk en uw klantenkring aan.

Aangepast aan uw
verkoopdoelstellingen

U wil meer gekwalificeerde leads en afspraken? Meer bezoekers in uw showroom? De verkoop laten stijgen? Klantenrelaties verbeteren? Wij hebben de meest geschikte oplossing om uw doelstellingen te realiseren in overeenstemming met uw tijds- en budgetbeperkingen, wat die doelstellingen ook mogen zijn.

Wij bieden verschillende manieren van werken om uw verkooppunt en uw team nieuwe energie te geven en om uw verkoopprestaties een boost te geven op alle niveaus: van prospectie (coaching voor het maken van telefonische afspraken), tot autoverkoop en tijdelijke acties (besloten verkoopevenementen, Black Friday auto, testritten, lancering) tot klantenbinding (aftersalesdiensten, beheer van extra verkoop)

Op maat van uw
verkoopteam

Of u nu salesmanager, verkoper van nieuwe of tweedehandswagens, vrachtwagens, serviceconsulent, werkplaatsmanager of agent bent, wij bieden ondersteuning op maat voor het behalen van uw commerciële doelstellingen, aangepast aan uw klantomgeving.

Onze tools zijn aangepast aan het product dat u verkoopt (nieuwe of tweedehandswagens, vrachtwagens, toebehoren, diensten), aan de klanten waarop u zich richt (klanten, warme, lauwe en koude prospectie) en aan het spectrum van uw operationele opdrachten (telefonische prospectie , klantenonthaal, dynamisering van de verkoop binnen concessies, klantentevredenheidsmanagement, etc.)

Technieken, tools, workshops
voor verkoopmanagers, hun teams, verkopers,
vertegenwoordigers, serviceconsultants

Training voor salesteams

Onze trainingen voor verkoop- en aftersalesteams bestaan uit innovatieve workshops. Deze workshops zijn zodanig ontworpen dat alle deelnemers maximaal worden betrokken.

Betere commerciële prestaties

Tijdens deze workshops bieden we een reeks verkooptools en -technieken aan die in de loop van de tijd kunnen worden geïmplementeerd om de verkoopprestaties op alle niveaus te verbeteren.

Betere commerciële prestaties

Tijdens deze workshops bieden we een reeks verkooptools en -technieken aan die in de loop van de tijd kunnen worden geïmplementeerd om de verkoopprestaties op alle niveaus te verbeteren.

Wij richten ons op de B2B-automarkt: dealers, groepen en fabrikanten

evenementiel automobile

Pragmatiek en
actie ondernemen

Ixsellia is bovenal een vertrouwde partner die u kan ondersteunen bij verschillende operationele zaken. Wij helpen u om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken door de juiste hefbomen te gebruiken om meer te verkopen, te verkopen met de juiste methoden, en anders te verkopen.

booster les ventes en concession

Een gunstige
omgeving

We geven geen gestandaardiseerde verkooptraining, we observeren u, we luisteren naar u en we passen ons aan u aan. Wij vertrekken niet van een modeloplossing, maar we werken samen een oplossing uit, we testen ze, we passen ze aan uw behoeften en verwachtingen aan.

augmenter le trafic en concession

We garanderen
resultaten

Op twee niveaus. Allereerst helpen wij u op kwantitatief vlak om meer auto’s te verkopen, meer gekwalificeerde afspraken te maken, en om meer verkeer naar de dealer te genereren. Maar we helpen u ook op kwalitatief vlak: we zorgen ervoor dat u uw klant beter leert kennen, we verbeteren de effectiviteit van uw prospectie en klantenbinding.

START

5 resultaatgerichte aanbiedingen
100% op maat van concessiehouders

LE PACK RENDEZ-VOUS DESTINÉ AUX CONCESSIONNAIRES AUTOMOBILE

HET AFSPRAKENPACK

Voor meer gekwalificeerde afspraken

Vanaf nu geen koude prospectie meer. Met het afsprakenpack verbetert Ixsellia de efficiëntie van uw telefonische prospectie door u in contact te brengen met de juiste persoon en door u te helpen om uw verkoopsgesprek overtuigend te brengen. We werken er samen aan om zoveel mogelijk afspraken met klanten te maken.

HET SECRET-SALESPACK

De verkoop onmiddellijk verhogen

Door het organiseren van geheime verkopen zorgt u voor meer verkeer naar de dealer en zet u uw bezoekers om in klanten. We definiëren samen de tool die voor de juiste dynamiek zorgt in uw bedrijf. De verkopers staan centraal in het systeem, wij ondersteunen hen tijdens elke fase: gericht op warme prospects, telefonische prospectie, in beeld brengen van het dealerschap, het dynamiseren van de verkoopdag en afspraken met klanten.

LE PACK VENTES SECRÈTES DESTINÉ AUX CONCESSIONNAIRES AUTOMOBILE
LE PACK AGENTS DESTINÉ AUX CONCESSIONNAIRES AUTOMOBILE

HET VERTEGENWOORDIGERSPACK 

Maak uw secondaire netwerk dynamischer

Het vertegenwoordigerspack is een instrument gericht op vertegenwoordigers/verkopers. Wilt u een speciale dag voor privéverkopen organiseren? Wij begeleiden u vanaf het begin en leveren potentiële kopers. Samen met u bouwen we een gepersonaliseerd klantentraject om bij uw vertegenwoordigers een omgeving te scheppen die de verkoop bevordert.

HET PRO-PACK

Creëer een uniek evenement voor uw professionele klanten

De perfecte tool voor verkoop gericht op bedrijven. Omdat we deze verkopers integreren in het hart van het Ixsellia-systeem, vormen we hen om tot experts voor professionele klanten, binnen een langetermijnstrategie.
Wij ondersteunen u bij de organisatie van speciale evenementen in de concessie. Uw klanten zijn aanspreekbaar, bereid om te luisteren, ze ontdekken in alle rust de voertuigen en contracten die het best bij hun behoeften passen.

LE PACK PRO DESTINÉ AUX CONCESSIONNAIRES AUTOMOBILE
LE PACK APRÈS-VENTE DESTINÉ AUX CONCESSIONNAIRES AUTOMOBILE

HET AFTERSALES-PACK

Een betere klantenbinding door een efficiëntere aftersalesrelatie

Wij werken met alle spelers die betrokken zijn bij uw klantenservice. Wij zetten uw getrouwheidsstrategie op touw door middel van een gecontextualiseerde telefonische relatie (technische controle, tevredenheidsenquête, …) die u herpositioneert binnen het aftersalestraject van de klant, zodat u er extra verkopen kan uithalen.

We werken samen uw project uit

"Je suis  , chez
et je souhaite organiser
dans le but de
et de . "

Vous pouvez également nous contacter par téléphone
+33 3 80 23 81 70

Zij stellen hun vertrouwen in ons